Freezmix

Choose your Mix!

Waarom zou je voor Feezmix kiezen? 

Freezmix

Freezmix

Freezmix is een unieke frisdrank op de Nederlandse markt. De frisdrank kan veelzijdig genuttigd worden. U kunt Freezmix drinken vanuit het flesje of inschenken in een glas naar keuze. Een creatievere mogelijkheid is er ook. Zo kan Freezmix gebruikt worden voor het maken van cocktails. U hoeft alleen simpel de inhoud van het flesje is een leuk versierd glas te schenken. Vergeet niet wat fruit toe te voegen en voilà u heeft een cocktail.

Freezmix is verkrijgbaar in 12 smaken met Ieder zijn unieke uitstraling en smaak. U kunt Freezmix bij Kolii bestellen per doos, sixpack of los. Wij bezorgen aan huis in de regio Den Bosch en Eindhoven. Afhalen op onze vestiging is ook mogelijk. Bent u een ondernemer en wilt u Freezmix gaan verkopen dan kunt u contact opnemen via info@kolii.nl.

Freezmix Pina Colada

Freezmix Pina colada is een uniek alcoholvrije frisdrank. De heerlijke zoete exotische smaak geeft u op ieder moment van de dag een vakantiegevoel.

Freezmix Blue Hawai

Freezmix Blue Hawai is een veelzijdige frisdrank met een mix van vruchtsappen.

Freezmix Aardbei

Freezmix Aardbei is een frisdrank met een heerlijk zoete aardbei smaak. Gewild door zowel mannen als vrouwen en jong en oud. Een heerlijke frisdrank voor op het terras, feest of welke gelegenheid dan ook.

Freezmix Mojito

Freezmix Mojito is een frisdrank op die op ieder moment van de dag genuttigd kan worden. Een heerlijke verfrissing door de combinatie citroen en munt.

Freezmix Granaatappel

Freezmix Granaatappel (Grenadine) is een heerlijke zoete frisdrank met de smaak van granaatappel. Lekker verantwoord genieten op ieder moment van de dag. Probeer ook iets nieuws met Freezmix Granaatappel.

Freezmix Kiwi Lime

Heerlijk zomers genieten met Freezmix Kiwi Lime. Door de frisse mix van Kiwi en limoensmaken is het iedere dag zomer. Een heerlijke verfrissing voor ieder moment van de dag.

Freezmix Appel Druif

Freezmix Appel Druif is een verfrissende frisdrank met de smaak van zure appels en sappige zoete druiven. Dit drankje heeft een volle smaak met een laag gehalte aan calorieën en suikers. Geschikt voor ieder moment van de dag.

Freezmix Mojito Aardbei

Freezmix Mojito Aardbei is een frisdrank met een heerlijke mix van munt, citroen en aardbei. Het perfecte frisje om altijd en overal te genieten.

Freezmix Mango Peach

Freezmix Mango Peach

Freezmix Bosvruchten

Even ontspannen met de bosvruchtenmix van Freezmix. Een frisdrank met volle bessensmaken voor ieder moment van de dag. Tijdens je werk of lekker in je vrije tijd.

Freezmix Lychee

Even wat anders dan normaal met freezmix Lychee (Litchi). Deze heerlijke tropische vrucht heeft een zoetzure smaak met een verfrissend effect. Niet nadenken, gewoon doen.

Freezmix Gember Citroen

Freezmix Citroen Gember is een echte smaaksensatie. Een heerlijke frisdrank met een lekkere mix van smaken. Speciaal voor de fijnproever die echt wil genieten.

Mixdoos Freezmix

In de mixdoos zitten 24 flesjes Freezmix met van iedere smaak 2 flesjes. Een ideale manier om kennis te maken met Freezmix. Ook leuk als cadeau of wanneer u niet kunt kiezen.